Sekalaista seurakuntaa

Näin ens alkuun täytyy tehdä oikaisu edelliseen merkintään. Kävi hillitön vahinko, kun ensimmäisestä varastetusta kroisantista tuli vallan väärä kuva! Se lattialla ollut olikin seuraus siitä pussista, joka oli vedetty kumoon pöydällä. Ja tässä todistusaineisto ensimmäisestä pöllitystä kroisantista, josta Viljami (väitän edelleen syylliseksi!) on reippaana poikana jo noin puolet syönyt:

Ja tässä myös kuva lauantailta, kun pojat oli Kristianin kanssa naapurissa Marjolla kylässä. Itse en siis ollut paikalla, mutta eihän tämä minun blogini olekaan 😉

Ja sunnuntaiaamu aloitettiin kotikampaajalla.. Asiakkaana ja palvelun suorittajana minä itse. Virallisena valvojana Valtias-Viljami. Toimenpiteinä tukan, kulmien ja ripsien värjäys. Erityisesti tukan värjäys kummastutti. Päätä olis pitänyt päästä tutkimaan lähemmin. Jostain syystä en päästänyt valvojaa olkapäälleni prosessin aikana…

Ja päivällä ruuanlaittoa valvoi Kuningas-Oliver:

Ja käytiinpä myös illansuussa sunnuntaikävelyllä ruskametsässä. Hyvä suojaväri mussukoilla näihin keleihin!

Ja illalla ehdittiin vielä leikkiä ja levätä:

Hauska viikonloppu siis oli – uskallan väittää myös mussukoiden puolesta 🙂

Kommentoi



Kommentit

  1. 9.34 05.11.2013

    Ruokanäpistely on täälläkin tuttu juttu, ja erityisesti Puran suuhun on päätynyt kaikkea todella epäkissamaista. Näihin kuuluu muun muassa vegaaninen juusto, hapankorppumurut, quorn, puolukkarahka… Eli siis kaikki, minkä ”järkyttävän nälkiintynyt” pieni kissa voi löytää kielletyltä keittiötasolta.

    Tosi kauniita teidän molemmat pojat. Ja pakko sanoa vielä, että meillä on nuo samat valjaat!

    [ stereopurr.blogspot.fi ]

  2. 13.42 11.11.2013

    Kiva kuulla, että muiltakin löytyy epäkissamaisia kissoja – ruokatottumustensa suhteen siis :). Hapankorppumurut kuulostaa…hmmm…mielenkiintoiselta 😉 Ja todettakoon vielä, että kuulun muuten teidän kissojen blogin ”seuraajiin” ! Kovin suloisia tapauksia ja ihania kuvia 🙂 !