Iloa Farmasianpäiviltä!

Lauantaina piipahdin farmasianpäivillä Messukeskuksessa Oliverin ja Viljamin kummin kanssa ;). Saatiin kassilliset erinäkösiä näytteitä ja Anu ehkä jotain oikeasti hyödyllistä infoakin. Mä odotan eniten, että pääsen kokeilemaan kaikkia rasvoja ja muita ihania joita tuli napattua. Mutta pointtina tässä se, että vaan oli kissatkin onnellisia tuosta mun messuvisiitistä – tai ainakin tuliaisista. Erityisesti Viljami ihastui paperikassiin, jossa ne tavarat kannoin kotiin. Seuraavassa kuvassa Viljami istuu karkkien päällä.. Melkein kaiken muun olin jo ehtinyt pelastaa, mutta karkit muhivat vielä tuolla Viljamin lämpöisessä huomassa.

Lopulta sain koko kassin tyhjennettyä ja tässä saalis:

Lisäksi Viljami tietysti tykkäsi noista karkeista. Ei niiden syömisestä vaan niillä leikkimisestä. Laitoin karkit kippoon pöydälle ja pakko mun on myöntää, että mun mielestä oli ihan äärettömän söpöä kun Viljami meni itse kiposta valitsemaan parhaan ”lelun”. Kolme kertaa bongasin Viljamin hakemassa uutta saalista lattialla pyöriteltäväksi. Kristian oli toista mieltä ja nappasi mussukkaraukalta karkit pois.. Minä tietysti säälin murumussukkaa ja ihan sen takia piti muutama konvehti syödä, jotta saatiin Viljamille lelu karkkipaperista. Tietysti itsekseni vannoin noukkivani karkkipaperin leikkien jälkeen roskiin, mutta sinne (minne? en tiedä…) se taisi jäädä 😉

Jotenkin Oliver tuntuu olevan niin nopea liikkeissään, että siitä on paljon vaikeampi saada kuvia. Tajusin juuri etten koko viikonlopun aikana (siis voi kauhea…heh 😉 ) saanut ainuttakaan onnistunutta kuvaa Kuningas-Oliverista. Valtias-Viljami jotenkin tajuaa tuon poseeraamiseen jalon taidon paremmin..

Lopuksi vielä aamuinen kuva ruokapaikalta. Pari pikkupossua ollut taas vauhdissa… Ja en tiedä mikä näiden myrkkykäärmeiden funktio on. Miksi Viljami on tuonut kaikki kolme samaan paikkaan? Yleensä saaliina on aina vain yksi käärme kerrallaan. No, eipä näitä ymmärtää voi 🙂

Kommentoi



Kommentit

  1. 13.39 18.11.2013

    Hmm, tuo että” Anu sai ihan hyödyllistä tietoa”herättää lisäkysymyksiä…. Mihin Anu tarttee hyödyllistä tietoa?Käyttääkö Anu lääkkeitä?Miksi Minnalle rittää vain ilmaiset näytteet mutta kaveri tarvitsee lisää tietoa? Mitä se sillä tiedolla tekee?

    Hyvät oli messut mutta eläinten lääke-esittelyistä uupu ne koiran- ja kissanpennut. Olihan ne koira-avainperät ihan hyvät lohdutuspalkinnot. Jos sitten ensi vuodeksi palaute menee eteenpäin ni ois pojatkin ehkä enemmän innoissaan uudesta leikkikaverista kuin vaan tuliaispaperikassista. Tai sitten ei.

  2. 6.11 19.11.2013

    Joo-o, joo-o.. Mä en viitsi paljasta tästä henkilöstä ”Anu” nyt sen enempää. Jätetään tämä asia sinne salaisuuksien kammioon :D. Voidaan tietysti järjestää tänne semmonen palsta ”Anu kysyy – Anu vastaa” niin saadaan selvyyttä peliin.

    Pojat on vieläkin ihan fiilareissa siitä paperikassista. Jos ne ei tiedä toisenlaisesta leikkikaverista (uus sisar) niin ei ne osaa sellaista kaivatakaan. Älä siis lavertele…ollaan ihan hissukseen!

  3. 19.46 22.11.2013

    Olet näköjään alkanut julkaisemaan kuvia myös kissanruokinta-alueelta, ettei lukijat luule, että teidän poikaparat on koko ajan ihan nälässä 😀

  4. 6.30 25.11.2013

    Joo, juurikin näin 😉 Kun Viljami niitä kaikenmaailman leipäpusseja nakertaa, niin on pakko todistaa ettei mussukat elä nälässä 😉