Maailman omistaja :)

Taas on eletty jänniä ja kovin kovin ihania hetkiä pienen karvamussukan kanssa :). On myös tullut selväksi, kuka tietokoneen omistaa:

Joks mä saan facebookkaa??

Missä veikan päivitykset???

Oliver ja Oliver 😉

On myös kovin harmillista ettei kamera koskaan sillon ole mukana, kun sattuu ja tapahtuu tai muuten vaan tehdään jotain jännää.. Esim. tänään sain laitettua valjaat päälle yhteisymmärryksen vallitessa ja käytiin jopa n.2min ulkoilulla!!! Tämäkin kaikki lähti siitä, kun taas toimitettiin ovelle postipakettia. Oliver tietysti oli kovin kiinnostunut tästä tapahtumasta. Kun postimies lähti, jäi Oliver ulko-oven ikkunaan kuikuilemaan ja miettimään miten tuonne ”huoneeseen” pääsis.. Päätinpä siis, että nyt ne valjaat päälle niin minäpä näytän tuon toistaiseksi tuntemattoman maailman!!! Laitoin valjaat ja palkitsin heti tuoreella naminami-kalkkunalla. Ja sit, ja sit avautui ulko-ovi ja pääs pieni karvatassu kylmyyteen tutustumaan! Oli se jännää, mutta 2min riitti. Ja sit taas sai kalkkunaa.. Toivottavasti jäi hyvä maku suuhun ko. touhusta 😉 -ja niin..eipä olt kameraa mukana-

Toinen lempparipalloista -milloin sängyssä, milloin ruokakupissa, milloin missäkin!!!

Tuntuu, että syli on Oliverin lempparipaikka. Tänäänkin Kristianin kanssa juteltiin, kuinka välillä on vaikeaa, jos Oliver nukahtaa syliin kun itse on esim. telkkaa katsomassa sohvalla, niin sitten ei voi liikkua vessaan, syömään tai muuallekaan, kun on pieni söpöliini nukahtanut eikä toista raaski herättää ;). Mä olen kyllä keksinyt tähän periaatteessa ratkaisun: kyykyssä pystyy kävellä ja toisella kädellä tukea kissaa, niin voi käydä vaikkapa siellä keittiössä -kissa edelleen sylissä- ja palata takaisin sohvalle, ja kissa on tyytyväinen kun saa olla sylissä 🙂 Ja mikäli on riehut päällä, voi Oliver käydä olkapää-pysäkillä levähtämässä:

"MUN tietsikka edessä, MUN tuoli, MUN ihminen, MUN koti" - MÄ omistan!"

Ja mikä parasta, tämän postauksen loppuun voin todeta, että huomenna on taas edessä maailman ihanin päivä!!!!! Huomenna saamme kotiin Oliverin ihkaoikean velin <3 . Vaikkei tämäkään toisen kissan hankintatarina mennyt niin kuin alunperin piti, niin kaikesta huolimatta – olen varmasti maailman onnellisin kun saadaan huomenna toinenkin samanmoinen karvaihanuus kotiin! Niin on supermahtava luonne Oliverilla ettei veljelläkään muuta voi olla 🙂 Ja Oliverin (ja veljien) uskomattoman kissaiskän tavanneena, ei näiltä pienokaisilta voisi muuta edes odottaa!!!

Kommentoi



Ei kommentteja.