Nälkäiset taituripojat

Viime yönä kävi jotain kummallista. Pojat oli saanut jotain taikavoimia, joilla oli avannut ovia. Makkarin oven ovat ennenkin saaneet auki, siinä ei ollut mitään ihmeellistä.. Mutta, että ulko-ovi. Se on mysteeri. Mysteeri joka ei varmaan koskaan selviä. Nousin aamulla ja tuttuun tapaan ensiteoikseni menin kissojen kanssa ala-kertaan aamuruokia laittamaan. Ihmettelin kun oli TODELLA kylmä ja huomasinkin melkein heti, että ulko-ovi oli auki. Siis ihan kissan mentävällä raollaan. Ja myös eteisen ovi oli apposen auki, eli siinä on ollut ties vaikka läpi yön meillä avointen ovien päivät..

Onneksi kissat oli tallella! Meillä kun on autotiekin ihan vieressä, niin olisi voinut sattua vaikka mitä kauheuksia. Se, miten ja miksi ovi oli auki, ei ole meille selvää. Ulko-ovi menee itsestään lukkoon aina kun sen vetää kiinni. Vaikka siis mussukat onnistuisivatkin hyppäämään kahvaan, ei oven pitäisi aueta. Ei kai ole muuta vaihtoehtoa, kuin, että viimeksi kotiin tullut (en minä!!! 😉 ) ei ole jostain syystä vetänyt ovea kunnolla kiinni. En voi olla muuta kuin kiitollinen pakkaselle siitä, että kissat löytyivät kotoa sisältä turvasta. Edes tassunjälkiä ei vastasataneessa lumessa näkynyt.

Ja tässä muutama kuva meidän niin niin kovin nälkäisistä pojista, jotka taas kerran on joutunut metsästämään itse ruokaansa pöydälle jätetyistä astioista.

Yritin myös kuvata lempparipallolla leikkivää Oliveria, hieman huonolla menestyksellä. Ei tuo Lumia pysy liikkuvan kissan perässä. No, yksi epäselvä kuva (jossa Oliver esittää Viljamia) ja linkki videoon.

Oliver leikkii pallolla (meinasi jopa luovuttaa pallon mulle mukaan töihin) : http://youtu.be/S6Ttku8WrGU

Kommentoi



Ei kommentteja.